Dagelijks op de even uren, tussen 18 en 24 uur op alle uren

Gravel Series Banholt
Afgelopen weekend stond de regio en de grensstreek weer in het teken van de Gravel Series Limburg. Locatie was de Hondsrug in Banholt. Het langst lopende gravel evenement van Nederland kent dit jaar drie afstanden, met als klap op de vuurpijl een 230 km lange ultieme gravel uitdaging

Het Sportinterview
Ricardo Knarren groeide op en woont in Margraten. Hij bekleedde diverse functies bij RKVVM. Was jeugdtrainer bij MVV en Fortuna. Haalde onlangs zijn trainersdiploma UEFA-C en begint als hoofdtrainer bij SNC14 in Noorbeek.

Ironkids triathlon
In Mosaqua Gulpen vond voor de derde keer de kindertriathlon plaats. Kinderen uit België, Duitsland en Nederland vochten voor de fel begeerde eerste plaats. Iedere leeftijdsgroep zwom, fietste en liep een ander aantal kilometers.

Landelijke prijs voor olijfolie van Troje Vaals.
Griekse olijfolie van de familie Giannapulis uit Vaals wint bronzen plak te Amsterdam bij internationale wedstrijd van deelnemers uit 17 landen en 110 deelnemers.

Brikke vertille
De serie Brikke vertille (stenen vertellen) gaat over gebouwen met een verhaal verteld door leden van een heemkundevereniging. Deze aflevering gaat over het treinstation in Eijsden (herhaling).

Muziek uit de regio
Sjpringlaevend – ‘Altied’

KIJK OF LUISTER …
Op onze website www.3heuvelland.nl
Daar kunt u ook terecht voor
– het luisteren of terugluisteren van de radioprogramma’s
– het kijken of terugkijken van het televisieprogramma
Onze social media zijn YouTube, Facebook, Instagram / 3heuvelland
Luister naar radio 3Heuvelland op 105.8 (Maasdal), 107.2 (Heuvelland) of Ziggo-digitaal.