Dagelijks op de even uren, tussen 18 en 24 uur op alle uren

Landelijke prijs voor olijfolie van Troje Vaals
Griekse olijfolie van de familie Giannapulis uit Vaals wint bronzen plak te Amsterdam bij internationale wedstrijd van deelnemers uit 17 landen met 110 deelnemers.

Breien voor een goed doel
De handwerkvereniging Vaals heeft zich als doel gesteld on zoveel mogelijk mensen aan het breien te krijgen. Dit om eenzame en oude mensen weer bij de maatschappij te betrekken. Ook kinderen van de basisschool zijn gemotiveerd om te breien. De kant en klare dekens worden verkocht of geveild en de opbrengst is voor het goede doel

Herdenking einde WO II in Gronsveld
Een dag na de bevrijding van Eijsden was Gronsveld aan de beurt. Hier werd heftig gestreden en een van de bevrijders was sergeant Raymond Gargenes uit Pennsylvania. Hij gaf zijn leven nabij de mo-len. Hij en de andere helden worden jaarlijks op 13 september herdacht.

Liberation Concert
Het 17e Liberation concert op de Amerikaanse begraafplaats in Margraten. Dit jaar staat de Koninklijke Militaire kapel Johan Willem Friso onder leiding van Tijmen Botma op het podium. Zij brengen samen met solist Nico Wouterse en zangeres Emma Kok een modern-klassiek programma dat ondersteund wordt door persoonlijke verhalen.

Good Veurein: Werken met een beperking
In ons land wonen 1,6 miljoen mensen met een beperking, maar een deel ervan zul je niet vinden achter de geraniums. Want zij hebben een enorme passie, geloven in zichzelf en vechten voor hun droom. Good Veurein ging op pad met drie mensen die door een ongeval of ziekte hun leven drastisch zagen veranderen. Ze moesten van baan veranderen.

Muziek uit de regio:
Marie-José Soons – ‘In mien Hart’

TV EXTRA
Zaterdag 23.00 uur

DJ Riley met de maandelijks mix

KIJK OF LUISTER …
Op onze website www.3heuvelland.nl
Daar kunt u ook terecht voor
– het luisteren of terugluisteren van de radioprogramma’s
– het kijken of terugkijken van het televisieprogramma
Onze social media zijn YouTube, Facebook, Instagram / 3heuvelland
Luister naar radio 3Heuvelland op 105.8 (Maasdal), 107.2 (Heuvelland) of Ziggo-digitaal.