Dagelijks op de even uren, tussen 18 en 24 uur op alle uren

Kleeberg Cross
Voor de vijfde keer vond in Mechelen de Kleebergcross plaats rondom de Mechelerhof. Twee dagen vol wielerspektakel. Op zaterdag vonden de nationale KNWU-wedstrijden plaats. Wij waren bij de nieuwelingen en de dames.

Koffie drinken bij Caltex in Withuis
De troosteloze situatie van het oude Caltex-tankstation in Withuis is menigeen al jaren een doorn in het oog. Maar er gloort hoop. Want waarschijnlijk kunt u er binnenkort een kopje koffie drinken. Tenmninste, wanneer we de affiches moeten geloven. Tot het zover is, kijken we ook maar even rond in de mooie omgeving.

‘Als een zijden vis in de wol gelegd’
Riekie Sinzen woont en werkt in Mechelen. Haar opleiding volgde ze aan de Academie voor beeldende kunsten in Maastricht. Het liefste is ze bezig met schilderen en dat doet ze niet alleen op doek, maar ook op zijde en batik. Opvallend in haar werk zijn het lijnenspel en de talloze kleuren.

Muziek uit de regio:
Jef Verheijde – ‘Hei is ’t te doen!‘

KIJK OF LUISTER …
Op onze website www.3heuvelland.nl
Daar kunt u ook terecht voor
– het luisteren of terugluisteren van de radioprogramma’s
– het kijken of terugkijken van het televisieprogramma
Onze social media zijn YouTube, Facebook, Instagram / 3heuvelland
Luister naar radio 3Heuvelland op 105.8 (Maasdal), 107.2 (Heuvelland) of Ziggo-digitaal.