Op maandag elk uur vanaf middernacht t/m 17:00 uur
Dinsdag t/m vrijdag van 13:00 uur t/m 16:00 uur
Zaterdag vanaf 13:00 uur
Zondag de hele dag

Limburgs Kampioenschap Zaate Harmeniekes (LKZH)
Dit jaarlijkse kampioenschap wordt dit jaar op 18 november in Eijsden gehouden, omdat de zaate hermenie Regiment Rouge (Ste Cécile) vorig jaar de eerste prijs won in Eckelrade. De winnende hermenie organiseert het volgende kampioenschap. Voorafgaand aan tv-opnames van die avond een interview met de organisatie.

Het Snuffelwinkeltje
Het Snuffelwinkeltjel in Eijsden draait al geruime tijd. Het is voortgekomen uit de winkel voor Oekraïense vluchtelingen. Gerund door vrijwilligers en bedoeld voor iedereen met een heel smalle beurs. Behalve de Oekraïense inwoners kunnen ook andere inwoners die weinig geld te besteden hebben er terecht.

Voetballen voor de jeugd in Vaals
Wethouder Erika Jaegers, Roda JC-spelers en vitaliteitsmanager Ard van Peppen hebben in oktober afgetrapt voor de Roda JC wijktoer in Vaals. Iedere donderdag is voor de kinderen de mogelijkheid om tussen 4 en 5 gratis te komen voetballen. Trainers van Roda JC en de lokale verenigingen Rood Groen LVC’01 en RK Vijlen zorgen samen met de buurtsportcoach voor de begeleiding.

Hubertusmarkt Gulpen
Onlangs vond in Gulpen voor de 479ste keer de Hubertusmarkt plaats. In de geschiedenisboeken is terug te vinden dat de Hubertusmarkt een gunst is uit het jaar 1544. In dat jaar beëindigden keizer Karel de Vijfde en de hertog van Gulik hun vijandelijkheden. Een van de mogelijkheden om de ontstane armoede te laten verdwijnen, was het toestaan van een jaarmarkt. De heer van Neubourg en de hertog van Brabant hadden dit bij keizer Karel de Vijfde in overweging gegeven. Op paaszaterdag 1544 werden de verzoeken schriftelijk door de keizer in Brussel gehonoreerd.

Muziek uit de regio
eXtra Lank – ‘Proost!’

KIJK OF LUISTER …
Op onze website www.3heuvelland.nl
Daar kunt u ook terecht voor
– het luisteren of terugluisteren van de radioprogramma’s
– het kijken of terugkijken van het televisieprogramma
Onze social media zijn YouTube, Facebook, Instagram / 3heuvelland
Luister naar radio 3Heuvelland op 105.8 (Maasdal), 107.2 (Heuvelland) of Ziggo-digitaal.