Lappendeken verkocht, cheques uitgereikt
Onlangs werden de dekens, waaraan maanden enthousiast door de Creatieve Vrouwengroep Vaals is gewerkt, in delen verkocht voor het goede doel. Cheques werden uitgedeeld aan de Jeugdafdeling Rood-Groen LVC’01 en de Stichting Muziekopleidingen Vaals.

Ignatius College Valkenburg
Het St. Ignatius College aan de rand van Valkenburg was eens de trots van katholiek Nederland. Het gebouw van zeven miljoen bakstenen werd in 1893 neergezet door uit Duitsland verdreven Jezuïeten. Het was lange tijd het grootste gebouw van Limburg, huisvestte een sterrenobservatorium, een enorme bibliotheek en een eliteopleiding voor de kerk. Vijftig jaar later werd het geconfisqueerd door de Duitse bezettingsmacht. Na de oorlog deed het dienst als bejaardentehuis. Al langere tijd wacht het verlaten gebouw, dat intussen in slechte staat verkeert, op een nieuwe bestemming.

Moeder Maas, wispelturige dame
Nu er na de droge zomer onderhand meer dan genoeg water in ons gebied aanwezig is heeft ook de Maas een ander gezicht.

Muziek uit de regio
Roger Villevoye – ‘Op weeg nao hoes veur Keersemes’

TV Extra
zaterdag en zondag om 23.00 uur

DJ Kicken met een 90s Forever Mix

KIJK OF LUISTER …
Op onze website www.3heuvelland.nl
Daar kunt u ook terecht voor
– het luisteren of terugluisteren van de radioprogramma’s
– het kijken of terugkijken van het televisieprogramma
Onze social media zijn YouTube, Facebook, Instagram / 3heuvelland
Luister naar radio 3Heuvelland op 105.8 (Maasdal), 107.2 (Heuvelland) of Ziggo-digitaal.