Carnavanalles (3)
Jeugdcarnaval Baagratte Nijswiller – aflevering 2.

De Muzikale Taofel
Met diverse carnavalsclips

Muziek uit de regio
4TON – ‘Sjoenkele of springe’

RADIO: Prinsengesprekken

Het programma Clubwerk presenteert tot en met het weekend voor carnaval elke week gesprekken met carnavalsprinsen en -prinsessen uit onze regio. Het schema kunt u vinden op onze beeldkrant en Facebook-pagina. De uitzending is op zaterdag van 11 tot 13 uur.

RADIO: Heuvelland Schlager Parade
Op zaterdag 27 januari en 3 februari zendt 3Heuvelland-radio van 10 tot 18 uur een programma uit met alleen maar carnavalsliedjes uit de regio. Bijna non stop een grote variatie aan schlagers van Vaals tot Eijsden en van Noorbeek tot Scheulder. Met hier en daar een zijsprongetje naar de omliggende gemeentes en de Voerstreek. De Heuvelland Schlager Parade wordt tussen 11 en 13 uur onderbroken door het programma Clubwerk. Maar ook hier klinkt, naast interviews met de diverse nieuwe hoogheden, alleen maar carnavalsmuziek uit het Heuvelland.
In de de Heuvelland Schlager Parade worden ook nog andere gasten uitgenodigd om te babbelen over het belang van de regionale schlagers. Kortom, de perfecte voorbereiding op carnaval vind je op radio 3Heuvelland.

KIJK OF LUISTER
Op onze website www.3heuvelland.nl
Daar kunt u ook terecht voor
– het luisteren of terugluisteren van de radioprogramma’s
– het kijken naar of terugkijken van het televisieprogramma
Onze social media zijn YouTube, Facebook, Instagram / 3heuvelland
Luister naar radio 3Heuvelland op 105.8 (Maasdal), 106.8 (Meerssen), 107.2 (Heuvelland), of Ziggo-digitaal.