Onder voorbehoud zenden wij de volgende programma’s uit:

Tour de Emily:
Emily Wijering overleed afgelopen jaar aan kanker. Haar echtgenoot, vader, broer en zus namen deel aan de sponsortocht Tour for Life van Italië naar Valkenburg. Deze sponsortocht steunt het Daniël den Hoed Fonds.

Kleeberg Cross:
Een impressie van de Kleeberg Cross. Dit is een internationale wielercross in Mechelen, die in het eerste weekend van september plaatsvond.

Plateaukunst:
Op 4 en 5 september vond voor de 15de keer ‘Plateaukunst’ plaats. Ruim 50 kunstenaars uit diverse landen exposeerden rond het plateau van Margraten. Het festijn werd mede dankzij het goede weer druk bezocht.’

In gesprek met René Thewissen:
René Thewissen is al van kleins af aan fan van Oostenrijk en de Oostenrijkse muziek. Dat uit zich in zijn vakanties, zijn kleding, zijn biervoorkeur en zijn bijzondere muzikale hobby als ‘Löffelmusikant’.

Zomer in het heuvelland (deel 2):
We hebben niet te klagen gehad over het weer in de afgelopen week. Wie weet wat de laatste week nog in petto voor ons heeft. Hoe dan ook, geniet van deze zomerse beelden.

Muziek uit de regio:
Limbo Project & Andy en Roy – ‘De zon in mien gedachte’                                          .

TV EXTRA:
Vrijdag en zaterdag om 21 uur : De Muzikale Taofel met John en Mario, de vaste presentatoren van dit programma, die blijkbaar ook nog leuk kunnen zingen …

KIJK OF LUISTER …
Op onze website: www.3heuvelland.nl
YouTube  / 3heuvelland
Facebook / 3heuvelland
Instagram / 3heuvelland
Via de website direct toegang tot live-radio, YouTube (tv-uitzending gemist) en Facebook/Instagram.
Luister naar de radio op 105.8 (Maasdal) of 107.2 (Heuvelland), of via Ziggo-kabel.