Dagelijks op de even uren, tussen 18 en 24 uur op alle uren

Wandelroute Dagboek van een Herdershond:
Met het boekje met daarin de wandelroute kunnen we gaan wandelen langs panden die ooit als decor dienden tijdens de opnames van Dagboek van een Herdershond. Over de nieuwe wandelroute en het gebruik ervan vertellen Maureen Bachaus en Suzette Vermaak van de gemeente Eijsden-Margraten.

Exposities Dagboek van een Herdershond:
In de archieven van de Stichting Eijsdens Verleden bevinden zich veel originele foto’s, scenario’s en andere zaken uit de tijd van de opnamen van Dagboek van een Herdershond. Nu te zien in twee ex-posities in het Ursulinenconvent en het Sociaal Centrum Eijsden.

Verbouwing Sophianum:
Het verouderde gebouw van het scholencomplex Sophianum in Gulpen gaat op de schop. Op 9 mei is een symbolisch begin gemaakt met de langverwachte verbouwing.

Stichting Plots- & Laatdoven:
Een Nederlandse stichting, opgericht in 1989, die zich richt op de belangenbehartiging van plots- en laatdoven. Dat zijn mensen die plotseling doof geworden zijn of waarvan het gehoor achteruit gaat van slechthorend naar nagenoeg doof. Eric Habets, geboren in St-Geertruid en nu wonend in Maas-tricht, is een van hen.

Dagboek van een herdershond, toen en nu (deel2):
Met de musical Dagboek van een Herdershond in het vooruitzicht halen we herinneringen op aan de tijd van de opnamen in 1977. Wat weten ze er nog van en hoe ging dat allemaal in zijn werk?

Muziek uit de regio:
Angelina & Ronald – ’t Is de meujte weerd’

TV EXTRA
Vrijdag en zaterdag 21 uur: De Muzikale Taofel met Angelina & Ronald

KIJK OF LUISTER …
Op onze website: www.3heuvelland.nl
YouTube / 3heuvelland
Facebook / 3heuvelland
Instagram / 3heuvelland
Via de website direct toegang tot live-radio, YouTube (tv-uitzending gemist) en Facebook/Instagram.
Luister naar de radio op 105.8 (Maasdal) of 107.2 (Heuvelland), of via Ziggo-digitaal.