Dagelijks op de even uren, tussen 18 en 24 uur op alle uren

Youth Academy:
Om de jeugd al op jonge leeftijd kennis te laten maken met verschillende beroepen is de Youth Academy opgericht. Diverse beroepsgroepen presenteren zich aan de jongeren. Een samenwerking tussen het Sociaal Centrum Eijsden en de bibliotheek.

FC Gulpen nog geen kampioen:
Afgelopen zondag vond de wedstrijd plaats tussen Vaesrade en Gulpen. In deze match kon Gulpen kampioen worden, maar na een 1-1 was die kans verkeken. Volgende week de herkansing in Gulpen tegen RKTSV.

Bakkerij Franssen Hofleverancier:
Op 15 mei reikte gouverneur Emile Roemer het predicaat ‘Hofleverancier’ uit aan bakkerij Franssen in Epen. Om in aanmerking te komen voor zo’n eervolle vermelding is het noodzakelijk dat de onderne-ming minimaal 100 jaar bestaat en in haar branche of bedrijfstak een vooraanstaande plaats in de regio inneemt.

De Stop van Ternaaien:
Aan de overkant van de Maas bij het Belgische Ternaaien ligt het sluizencomplex dat verbinding maakt tussen de Maas en het Albertkanaal. Hier moeten de schepen vijftien meter geschut worden, wat een spectaculair gezicht is.

Muziek uit de regio:
Don Kiesjot – ‘Mien sjoonste Souvenir’.

TV EXTRA

Vrijdag en zaterdag 21 uur:
– Good Veurein met als thema Mantelzorg.
Velen van ons krijgen te maken met de zorg voor de ander. Het begint met een helpende hand toe-steken bij wat klusjes, maar als de hulpbehoefte groter wordt gaat het helpen bijna ongemerkt naar zorg voor de ander. Maar dat houdt een keer op. Waar kun je dan terecht voor hulp en ondersteu-ning?
– Gevolgd door De Muzikale Taofel met diverse clips.

Zaterdag 23 uur:
DJ Riley met de maandelijkse mix.

KIJK OF LUISTER …
Op onze website: www.3heuvelland.nl
YouTube / 3heuvelland
Facebook / 3heuvelland
Instagram / 3heuvelland
Via de website direct toegang tot live-radio, YouTube (tv-uitzending gemist) en Facebook/Instagram.
Luister naar de radio op 105.8 (Maasdal) of 107.2 (Heuvelland), of via Ziggo-digitaal.