Dagelijks op de even uren, tussen 18 en 24 uur op alle uren

Gratitude and Peace Ceremony:
Op 28 mei was bij het herdenkingsmonument in Mesch een kleine ceremonie met Amerikaanse oorlogsveteranen. Zij wilden hiermee de adoptanten van de graven op de Amerikaanse begraafplaats in Margraten bedanken voor hun liefdevolle zorg.

FC Gulpen promoveert naar de 3de klasse:
Afgelopen zondag vond de kampioenswedstrijd plaats tussen FC Gulpen en RKTSV in de vierde klasse B. Gulpen behaalde de titel. Naast beelden van de wedstrijd interviews met de trainer en de voorzitter van de kampioensploeg.

Eric Habets:
Twee weken geleden zonden wij een promotiefilmpje uit van de Stichting Plots- en Laatdoven met Eric Habets. Vijftien jaar geleden werd Eric, afkomstig uit St. Geertruid, maar nu al jarenlang woonachtig in Maastricht, van de een op de andere dag doof aan een oor. Dankzij zijn handicap vond hij een nieuwe baan in de schatkamer van de Sint Servaas en ondanks zijn beperking kan hij nog steeds zijn hobby, zingen, uitoefenen. Een reportage van RTV Maastricht.

Muziek uit de regio:
D’r Tim – ‘Oet de boch’

TV EXTRA
Vrijdag en zaterdag 21 uur:
De Muzikale Taofel met diverse clips.

KIJK OF LUISTER …
Op onze website: www.3heuvelland.nl
YouTube / 3heuvelland
Facebook / 3heuvelland
Instagram / 3heuvelland
Via de website direct toegang tot live-radio, YouTube (tv-uitzending gemist) en Facebook/Instagram.
Luister naar de radio op 105.8 (Maasdal) of 107.2 (Heuvelland), of via Ziggo-digitaal.