Dagelijks op de even uren, tussen 18 en 24 uur op alle uren
Indien mogelijk worden items al eerder geplaatst op onze YouTube-pagina

Nieuwjaarsrecepties Gulpen-Wittem, Vaals en Eijsden-Margraten
In onze 3 gemeenten werden traditioneel weer de beste wensen uitgewisseld tussen bestuurders, organisaties, verenigingen en andere inwoners. Gulpen-Wittem reikte naar goed nieuwjaarsgebruik de Uitstralingsprijs uit, dit keer aan de Paus Franciscusgroep uit Wijlre. In Eijsden-Margraten lag de aanstaande benoeming van de nieuwe burgemeester op ieders lippen.

Brikke Vertille
Brikke vertille (stenen vertellen) gaat over gebouwen met een verhaal en wordt verteld door leden van de plaatselijke heemkundevereniging. In deze aflevering zelfs een verhaal over een hele straat, na-melijk de Diepstraat in Eijsden.

Carnavanalles
De komende weken kunt u kijken naar een serie opnames die wij maakten tijdens het Jeugdcarnaval van CV de Baagratte in Nijswiller op 27 november 2022. U kunt samen met de aanwezige kinderen (en hun ouders) genieten van dansgroepen en optredens van artiesten. Deze week zijn dat Ivana, dansgroep Dance2bme en eXtra Lank

Muziek uit de regio
Als muzikale omlijsting tijdens de nieuwjaarsreceptie van Gulpen-Wittem traden Jean en Jennifer Notermans (vader en dochter) uit Mechelen op. Zij zongen onder andere de Bohemian Rhapsody van Queen.

TV EXTRA
Zaterdag 14 januari 23.00 uur
DJ Kicken met de maandelijkse mix, dat wordt ‘Rythm & Blues meets House’, een 90-00 mix.

RADIO
Stemmen voor 2e editie Karneval in os Mergelland Top 111
Vanaf maandag 9 januari kan er weer gestemd worden voor de ‘Karneval in os Mergelland Top 111’ van 3Heuvelland.
De omroep heeft zo’n 350 titels van carnavalsschlagers verzameld die allemaal uit de gemeenten Vaals, Gulpen-Wittem en Eijsden-Margraten komen. Recente liedjes, maar zeker ook de schlagers uit vervlogen tijden. Originele nummers, maar ook covers. Luisteraars kunnen uit deze lijst hun 11 favo-riete nummers kiezen en daarmee bepalen welke schlagers uiteindelijk in de ‘Karneval in os Mergel-land Top 111’ komen. Dat stemmen kan via de website van 3Heuvelland (www.3heuvelland.nl).
De ‘Karneval in os Mergelland Top 111’ wordt in zijn geheel uitgezonden op zaterdag 11 februari via 3Heuvelland Radio.

KIJK OF LUISTER …
Op onze website: www.3heuvelland.nl
YouTube / 3heuvelland
Facebook / 3heuvelland
Instagram / 3heuvelland
Via de website direct toegang tot live-radio, YouTube (tv-uitzending gemist) en Facebook/Instagram.
Luister naar de radio op 105.8 (Maasdal) of 107.2 (Heuvelland), of via Ziggo-digitaal.