Dagelijks op de even uren, tussen 18 en 24 uur op alle uren
Indien mogelijk worden items al eerder geplaatst op onze YouTube-pagina
Vanwege Carnaval wisselt dit weekprogramma op dinsdagavond 21 februari om middernacht

St. Antoniusgrot Eckelrade
In 2019 werd in Eckelrade de St. Antoniusgrot gerestaureerd. 3Heuvelland ging op zoek naar een stukje geschiedenis achter de restauratie en sprak daarover met Luciënne Lemmelijn (herhaling juli 2020).

Ingrid Capozzi, glaskunstenaar
Ingrid Capozzi (Hakstege) woont in Klimmen. Ze werkt met glas en zegt zelf daarover: “Werken met glas geeft mij de mogelijkheid om unieke wandobjecten te maken waarbij ik de toeschouwer wil boeien door het versmolten glas als venster voor achterliggende lagen te gebruiken”. Inspiratie voor haar objecten haalt ze voornamelijk uit het landschap en de natuur.

Carnavanalles (deel 7)
De afgelopen weken hebt u gekeken naar een serie opnames die wij eind vorig jaar maakten tijdens het Jeugdcarnaval van CV de Baagratte in Nijswiller. U kunt samen met de aanwezige kinderen (en hun ouders) genieten van dansgroepen en optredens van artiesten. Deze week de laatste opnames uit deze reeks met eXtra Lank, dansgroep ‘De Puime’ uit Wijlre en Sjpringlaevend.

Muziek uit de regio
Andy en Roy – ’t_Daak d’r aaf

TV Extra (let ook op de aankondigingen op onze kabelkrant)
Vrijdag 17 februari vanaf 21 uur: samenvatting Euregionaal Prinsentreffen Gronsveld
Maandag 20 februari om 14 uur: carnavalsmis (dialectmis) opgenomen in de Margaritakerk, Margraten

KIJK OF LUISTER …
Op onze website: www.3heuvelland.nl
YouTube / 3heuvelland
Facebook / 3heuvelland
Instagram / 3heuvelland
Via de website direct toegang tot live-radio, YouTube (tv-uitzending gemist) en Facebook/Instagram.
Luister naar de radio op 105.8 (Maasdal) of 107.2 (Heuvelland), of via Ziggo-digitaal.