Zondag en maandag de hele dag na het nieuws van Heuvelland Vandaag.
Dinsdag t/m 12 uur en vanaf 19 uur en woensdag t/m 12 uur na het nieuws.
Onder voorbehoud: tevens donderdag t/m zaterdag t/m 12 uur en vanaf 19 uur
aan het einde van het programma van Heuvelland Vandaag.

Wandel-vakantieconcert Eys
Eys stond in het weekend van 8, 9 en 10 maart bol van de wereldlijke muziek. Vanuit heel Nederland en België troffen zangers zich hier om te wandelen en te repeteren met als doel op zondag een concert te geven in de St Agathakerk, met volksmuziek uit de hele wereld.

Stichting Ruggesteun Meerssen
Stichting Ruggesteun is een vrijwilligersorganisatie, opgericht door het kerkbestuur van de Basiliek van Meerssen, die klaarstaat voor inwoners van Groot Meerssen met een krappe beurs. De organisatie biedt gezinnen, alleenstaanden en ouderen letterlijk een ‘steuntje in de rug’ door hun bij te staan met voedselpakketten, kleding, fietsen en meer.

De natuur loopt stilletjes uit
Afgelopen week was het dan zover … de lente is officieel begonnen. De natuur ontwaakt, niet alleen in het heuvelland, maar ook in het dal van de Maas. Eind van de week weer de zomertijd en dan kan het voorjaar echt beginnen.

Muziek uit de regio
Katja Henz – ‘Keizerin Lente’

Radio en TV Extra met Pasen
Eerste paasdag wordt de mis vanuit Klooster Wittem live uitgezonden via Heuvelland Vandaag. Op zondag 31 maart begint de live-uitzending om 10:55 uur. De live-uitzending is te zien via alle lokale omroepen in het Heuvelland, online en via de app.
Radio 3Heuvelland zendt de Mis op hetzelfde moment uit.

KIJK OF LUISTER …
Op de website www.3heuvelland.nl
Daar kunt u ook terecht voor de programmering en voor het beluisteren of terugluisteren van de radioprogramma’s Via YouTube en Facebook / 3heuvelland is een aantal tv-items te zien

Kijk naar 3Heuvelland / Heuvelland Vandaag via:
Ziggo kanaal 46, KPN 1337 en T-Mobile (Odido) 710

Luister naar radio 3Heuvelland op 105.8 (Maasdal), 106.8 (Meerssen), 107.2 (Heuvelland), of
Ziggo – KPN – Odido digitaal en/of via internet