Persbericht
Vanaf 1 juli 2024 is Falcon Radio van maandag t/m vrijdag van 9 – 12 uur óók te beluisteren op radio 3 Heuvelland. Invulling gebeurt met het nieuws- en actualiteitenprogramma‘ Het Betere Werk’ van Falcon .
Een en ander is voor onze luisteraars de eerste stap in het kader van de vorming van een toekomstige streekomroep. Op termijn streven beide omroepen naar uitwisseling van meer programma’s. Dat betekent dat 3Heuvelland-programma’s dan ook via de zender van Falcon zijn te ontvangen.
‘Het Betere Werk’ is te beluisteren op de 3Heuvelland-frequenties 107.2 FM (Heuvelland), 105.8 FM (Maasdal), via 106.8 (Meerssen), Ziggo Digitaal en de 3H-website. Natuurlijk is het ochtendprogramma ook te horen via 94.3 FM van Falcon Radio en via hun app en website.

TV-programma

Zondag vanaf 00:00 – 19:00 uur:
– Heuvelland weekoverzicht
– Mozaïek week 26-2024 met de volgende onderwerpen
– Iason stopt ermee
Voetbalclub Iason uit Houthem-Sint Gerlach houdt op te bestaan. Dit weekend is er daarom een afscheidstoernooi en feestavond. We spreken met de club over de afgelopen jaren en het einde van de voetbalclub
– Vrijwilligerswerk
Jos Mullers komt uit Maastricht en rijdt naar Wittem om het orgel te bespelen in het klooster te Wittem. Orgelspelen zit in de familie. Hij heeft er een passie voor en die kan hij als een van de organisten van de kloosterkerk Wittem tot uitvoer brengen.

Zondag 19:00 – 24:00 uur:
– Heuvelland Nieuws
– Heuvelland Weekoverzicht
– Mozaïek

Maandag t/m donderdag van 19:00 – 24:00 uur:
– Heuvelland Nieuws
Elke avond vanaf 19:00 een actuele nieuwsuitzending te zien met nieuws uit de gemeenten Valkenburg, Meerssen, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem en Vaals.

– Nieuws aan Tafel EXTRA
Deze Nieuws aan Tafel staat in het teken van de wateroverlast. Op zondag 30 juni vindt in de Polfermolen in Valkenburg de Dag van het Water plaats. Bestuurders, een deskundige en inwoners gaan in deze Nieuws aan Tafel EXTRA met elkaar in debat over wateroverlast.

– Mozaïek
* Herhaling ieder uur en in de ochtend van 06:00 tot 12:00 uur.

Vrijdag t/m zaterdag van 19:00 – 24:00 uur:
– Heuvelland Nieuws
– Nieuws aan tafel
– Streekjournaal Heuvelland & Maastricht
* Herhaling ieder uur en in de ochtend van 06:00 tot 12:00 uur.

Onze Tv-programma’s zijn te zien via:
– Ziggo: digitaal kanaal 46 en 47
– Glasvezel KPN: kanaal 1337
– T-Mobile: kanaal 710.
Nieuwstips? Mail de redactie op: redactie@heuvellandvandaag.nl
Radiokanalen:
Radio 3Heuvelland is te beluisteren via:
107.2 fm (Heuvelland) 105,8 fm (Maasdal) en 106,8 fm (Meerssen)
Falcon Radio:
94,3 FM